fredag 13. desember 2019

2019-12- uke 50, Gran Canaria

Inne i siste uka her nede, for denne gang... Mange kjekke opplevelser, og mye å være takknemlig for! Her er den ene "høydare" etter den andre! Ekstra hyggelig har det vært at Torunn og Johannes kom ned til Green Beach (1 kilometer eller så, herfra), og har sørget for ekstra hyggelige møter disse to siste ukene! På mandag var vi på den "obligatoriske" turen til Roque Nublo, og i et strålende vær ble dagen helt topp! 10 grader ved parkeringsplassen, men sola varmet, og den svale brisen gjorde turen svært så behagelig! Turen opp til toppen er ikke av de hardeste, men for mine trøblete knær er stavene til uvurderlig hjelp! (Særlig nedover igjen!)































Etter turen kjørte vi ned til Puerto Mogán, og på "Café de Paris" fikk vi oss en god kopp kaffe, crêpe og is! Perfekt avslutning på en kjekk dag!

Resten av uka har vært som de foregående, med lange spaserturer "i fjellet", svømming i havet og i bassenget, lesing, og litt (obligatorisk) soling. Slaraffenliv, med andre ord! 😉
















Morgenbadet er et av dagens absolutte høydepunkt!
















Atlanterhavet, 20 grader, blikkstille og innbydende!




Turen opp til "Korset" og videre innover fjellryggen er et must!
...og vi gikk og vi gikk! 


Vakre solnedganger i havet, kveld etter kveld! 


I dag (torsdag 12/12) gjorde Torunn og jeg en skikkelig stunt... Parasailing over Anfibukta! Spektakulær tur, der vi  seilte rolig og fredelig høyt til værs! Hyggelig og proft mannskap gjorde turen til en behagelig og minnerik opplevelse!




























I kveld (torsdag) har vi spist deilig middag på Cueva Pirata, sammen med Torunn og Johannes. Deilig spasertur hjemover etterpå! Nyter de siste dagene i denne milde fløyelslufta her sør! Lørdag kveld snur vi nesa hjemover igjen, og søndag er vi tilbake i desemberkulda der hjemme. Gleder meg til det også, jeg!😊

















Julestjerner og kunstige juletrær forsøker å lage julestemning her nede, men det blir bare med forsøket!  😉




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar