fredag 15. september 2023

2023-09-15 Toulouse

En god natts søvn på hotellet (som ligger på helt "feil" side av byen! ;-) og en typisk fransk frokost. Så pakket jeg sekken, og tok av gårde for å møte søster Jorun. Litt kronglete å komme seg dit ut, men jeg hadde god tid.... både til en kaffe her, og en Cola der! Flyet kom presis 15.15 fra Orly, og ut fra utgang 2 kom en smilende Jorun i mot meg! Gledelig gjensyn ble det, og vi tråklet oss samme veien tilbake fra flyplassen til hotellet, der "nordøst i ødemarka!" 😂

Godt å få satt fra seg koffert, og strekke litt på beina. Og ekstra glade for at restauranten rett over gata serverer utmerket mat! (slik den gjorde i går også!) 

Det ble både vin, hamburger (en skikkelig god en!), dessert og kaffe på oss! Gjett om det smakte de to søstrene... som ikke hadde spist siden frokost! ;-) 

Og så kom Jorun med dagens overraskelse! Hun har nettopp hatt besøk av sin amerikanske klassevenninne Marit(!)  fra International Falls. (Jorun gikk på High school der i 1 1/2 år!) De to var innom i Stavanger på rundturen sin (Moss- Stavanger- Bergen- Leikanger, bl.a 👍), så da fikk jeg hilse på denne koselige klassevenninnen. Hun hadde gitt en sum penger til Jorun, "for at vi to skulle få en god middag sammen"! Så den middagen ble både god, hyggelig... og gratis! Takk til Marit "over there"!

Vi var glade for at det var kort vei til hotellet i kveld! For nå var vi passe trøtte, begge to... særlig Jorun, som hadde reist hjemmefra klokka 3 i natt! 😱

I morgen forflytter vi oss sørvestover til "Hotel de Brienne", i nærheten av Canal de Midi... langt mer sentralt enn her. Og på søndag starter ferden videre mot øst... i regi av Ruby rejser.

Men først... en god natts søvn her på "Montempô Toulouse Balma"!



Koselig møte med søster Jorun i Toulouse!

Herlig middag... med dessert og kaffe!

... og den utrolig hyggelige servitøren (som serverte både i går, og i kveld!)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar