tirsdag 12. september 2017

SYKKELTUR PARIS-SJPP. DAG 13, 10/9:

Ikke bare , bare å være pilegrim på ordentlig! Det er svært hyggelig og veldig sosialt, men helt umulig å få litt tid for meg selv, for å skrive bloggen min! Så nå får jeg litt av en jobb med å komme à jour.....om et par dager! Men må få ned noen ord om denne dagen, mens jeg har litt mobildekning. Kom til Melle, og tenkte at det ville være piece of cake å finne rom for natta. Men det viste seg å være lettere sagt, enn gjort! Alt så ut til å være stengt, men heldigvis var turistkontoret åpent! Og den unge damen der var helt utrolig hjelpsom og hyggelig!


Hun tok sikkert 20 telefoner for å prøve og finne et sted for meg, men uten hell.. Til slutt så vi på muligheten til å bestille en taxi til neste by.... Men så fant hun en adresse via et papir i en skuff(!), og jammen svarte det ikke i andre enden! Sylvie og Claude ville ta i mot meg om et par timer! De ville  til og med komme og hente meg med bil! Og mens jeg ventet, fikk jeg besøkt den nydelige katedralen St. Hillaire, Veldig spesiell, med sitt marmoralter! Vakkert!




Det ble en skikkelig pilegrimskveld! De hadde gått hele strekningen hjemmefra og til Compostelle,
og tok i mot pilegrimer i sitt eget hjem. Vi hadde en særdeles hyggelig kveld, med god mat og god
prat! Koste meg virkelig sammen med dem....og sammen med den skjønne hunden Galia! Men
pilegrimer går tildlig til sengs...og står tidlig opp! Frokost klokka sju(!) i morgen tidlig!

Men først en virkelig koselig kveld, med hjemmelaget , nydelig middag! Tomatsuppe til forrett, med tomater fra egen hage!
 Sylvie fortalte at de er med i en forening for folk fra Bretagne (Claude er derfra), og hun spiller noe som liknet lyden av en obo. (Har selvfølgelig alt glemt hva det heter!)
(
 Her er Sylvie i full gang med å skaffe meg overnatting for i morgen! 
Nydelige Galia synest visst opgså det er spennende med pilegrimsturer!

1 kommentar: